Beschrijving

Wij starten de verkoop van deze woning op woensdag 28 april 2021. Wilt u deze woning bezichtigen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Buitenkans! Een enkele keer komt er een appartement beschikbaar op zo'n unieke locatie aan de Lotte Beesestraat in Leiden. Dit aantrekkelijke 3-kamerappartement is gelegen aan de rand van de gewilde woonwijk Stevenshof en maakt onderdeel uit van een modern kleinschalig appartementencomplex met liftinstallatie en trappenhuis. Door de aantrekkelijke hoekligging op de 2e verdieping (bovenste woonlaag) geniet u vanuit de ruime woonkamer en vanaf het zonnige terras op het zuidwesten van fantastisch vrij uitzicht over water en polderlandschap. De woning beschikt o.a. over een gezellige open keuken, badkamer met ligbad (whirlpool), twee slaapkamers en een eigen berging op de begane grond. CV/WW via stadsverwarmingsnet, goed geïsoleerd (energielabel A) en voorzien van mechanische ventilatie. Gasloos wonen! Door het plaatsen van de inductiekookplaat is de gasmeter overbodig geworden en daarom niet meer aanwezig. Ideale ligging t.o.v. winkels, scholen, gezondheidscentrum, bibliotheek, Stevenspark, sport- en recreatievoorzieningen, Bio Science Park, universiteit, LUMC, NS-station De Vink en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Dit niet-alledaagse uitzicht verdient zeker een bezichtiging...

Indeling

Gemeenschappelijk afgesloten entree. Toegang tot de eigen berging op de begane grond. Via de liftinstallatie of trappenhuis bereikt u de woning op de 2e verdieping (bovenste woonlaag).

Entree woning met meterkast. Hal met stadsverwarmings-unit, intercominstallatie en een toiletruimte (2020). De badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad/douchecombinatie. Het bad heeft een whirlpoolfunctie dat zorgt voor een wellness ervaring. Voor extra comfort is de wasmachineaansluiting naar de bergruimte/bijkeuken verplaatst. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de ruime ouderslaapkamer en een (slaap)kamer welke uitermate geschikt is als studie-, hobby- en/of kinderkamer. Royale en vooral lichte woonkamer met open keuken en een extra zijraam. Wat een bijzonder uitzicht! Separate bergruimte/bijkeuken met de mechanische ventilatie-unit, wasmachineaansluiting en handige opslagruimte. Via de schuifpui in de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuidwesten. Beeldt u eens in… Het is zomer. U komt thuis van uw werk. Even bijkomen, genieten van de zon en de dag doorspreken onder het genot van een gekoeld drankje met fantastisch weids uitzicht op de weilanden! Onwerkelijk? 

Het betreft hier een actieve VVE, de servicekosten: € 139,22 per maand.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, de erfpachtcanon bedraagt € 455,50 per half jaar (fiscaal aftrekbaar). Jaarlijkse administratiekosten: € 58,35 (incl. btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. De hal, woonkamer en keukenruimte zijn recentelijk (2020/12) voorzien van een onderhoudsvriendelijke PVC vloer. Het buiten schilderwerk van het appartementencomplex (o.a. het pleisterwerk) vindt momenteel plaats.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Energielabel: A.

Aanvaarding: medio september 2021 / in overleg.

Bouwjaar: 1997
Gebruiksoppervlakte wonen: 81,40 m2
Bruto inhoud woning: 251,22 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken