Beschrijving

Parkliefhebbers opgelet! Vanuit de woonkamer, de slaapkamers en de loggia/balkon geniet u van leuk uitzicht op het Stevenspark. Nieuwsgierig geworden? Dit aantrekkelijke 3-kamer(hoek)appartement is gelegen op de 3e verdieping van een modern appartementencomplex in de Stevenshof in Leiden. Aantrekkelijke ligging aan het Stevenspark, lichte woonkamer, semi open keuken, badkamer met inloopdouche, twee slaapkamers en een fijne loggia/balkon. Dit zijn enkele kenmerken van deze fijne woning gelegen in het hart van een kindvriendelijke woonwijk. CV/WW via stadsverwarmingsnet, goed geïsoleerd en voorzien van mechanische ventilatie. Wilt u gasloos wonen? Dat kan eenvoudig! Door het plaatsen van een elektrische kookplaat wordt de gasmeter overbodig. Eigen berging op de begane grond. Op loopafstand van winkels, openbaar vervoer (NS treinstation en bus), gezondheidscentrum (inclusief apotheek), bibliotheek en onderwijs. Gunstige ligging t.o.v. LUMC, Bio Science Park, universiteit, diverse sport- en recreatievoorzieningen, uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Parkeergelegenheid (kosteloos) vindt u voor de deur. Pak deze kans...

Indeling

Eigen berging op de begane grond. Via trappenhuis of liftinstallatie bereikt u de woning gelegen op de 3e verdieping.

Entree woning, hal, meterkast/stadsverwarmings-unit, intercom en een toiletruimte. Separate kast voor extra opbergruimte, wasmachine aansluiting en de opstelplaats voor de mechanische ventilatie-unit. Gezellige lichte woonkamer met een semi open keuken. De hoekkeuken is o.a. voorzien van een 4-pitskookplaat, rvs afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser. Ruime ouderslaapkamer met toegang tot de loggia (inpandig balkon) op het oosten. De tweede slaapkamer is ook uitermate geschikt als studie-, hobby- of extra kinderkamer. Vanuit de woonkamer, de slaapkamers en de loggia/balkon geniet u van leuk uitzicht op het Stevenspark. De geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator maakt het geheel compleet!

Actieve VvE: servicekosten: € 155,- per maand.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van erfpachtcanon is afgekocht tot 2064. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,35 (incl. btw). CV/WW via stadsverwarmingsnet. De woning is voorzien van dubbele beglazing. De hal, woonkamer, keukenruimte en de slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaat vloer.

Aanvaarding: in overleg.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1989
Gebruiksoppervlakte wonen: 75,90 m2
Bruto inhoud woning: 237,73 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken